Case: Støt Brysterne – forbedring på 68,08% i oprettede indsamlinger

Denne case er et godt eksempel på, at du kan opnå væsentlige forbedringer selv med små ændringer, og at optimering ikke behøver at være en lang og dyr proces. Det er faktisk noget, du sagtens kan lave – selv i paniksituationer. Kig med!

I sidste blogindlæg gav jeg dig skabelonen til en testprotokol, som du kan bruge til at holde styr på dine tests.Her er så min testprotokol fra Støt Brysterne-casen. Så kan du se, hvordan jeg har udfyldt den.

Tjek de her relaterede artikler:

 1. Webtekst Der Konverterer 2: Case-gennemgang – forbedring på 112% ved at optimere landing page-teksten
 2. Derfor skal du teste for at blive klogere – ikke for at tjene penge

Kommentarer

 1. Mikael Rieck Siger::

  Spændende case. Kunne have været interessant at se hvad resultatet havde været hvis du kun havde ændret farven på knappen og ikke også ændret i teksten.

  • Michael Aagaard Siger::

   Hello my friend – tak for kommentaren!

   Ja, det ville helt klart have været optimalt at teste elementer hver for sig – og sammen. Og som jeg forklarer i videoen, var det også mit udgangspunkt. Men på grund at tidspresset kunne jeg ikke lade den køre fuldt ud til et statistisk validt resultat. Der var dog en klar tendens til, at den grønne klarede sig bedre. Og igen på grund af, at det var en “her og nu” paniksituation, blev jeg nødt til at foretage nogle mere radikale ændringer for at få en effekt.

   - Michael

 2. Mikael Rieck Siger::

  Det er virkelig inspirerende. Du har helt sikkert fået mig igang med at teste mere. Så tak for det!

  • Michael Aagaard Siger::

   1000 tak Mikael! Det er jeg rigtig glad for at høre ;-)

   Sig til, hvis du har brug for noget sparring.

   - Michael

Jeg er ikke længere aktiv på Online-Tekstforfatter.dk. Gå til ContentVerve.com i stedet for!
Gå til ContentVerve.com