Sådan splittester du nemt din webtekst 3 – Sådan laver du et opfølgningseksperiment på 3 minutter

Split test din webtekst afsnit 3I de to første afsnit af “Sådan splittester du nemt din webtekst” viste jeg dig, hvordan du sætter en test op på 3 minutter, og hvordan du finder ud af, om dine testresultater er valide. I det her afsnit vil jeg vise dig, hvordan du laver et opfølgningseksperiment. Kig med!

Den første test skabte en forbedring på 33,34% i antallet af brugere der klikkede videre fra forsiden til step to (udelukkende ved at tweake overskriften).

A/B splittest af overskrift

 

I dag synes jeg så, at vi skal kigge lidt på, hvordan vi får flere til at oprette sig som bruger. Det er nemlig konverteringen på dette trin – fra besøgende til oprettet bruger – der er rigtig interessant!

Derfor har jeg tænkt mig at lave et opfølgningseksperiment, hvor målet er at få flest mulige til at oprette sig som bruger på Mxchange.dk. Igen er der tale om en splittest, der tager 3 minutter at sætte op, og det eneste, jeg har tænkt mig at optimere, er selve webteksten.

Min tese er, at folk falder fra på dette trin, fordi de ikke er helt sikre på, om det virkelig er noget for dem. Derfor tror jeg, at en lille smule opfordrende tekst om værdien af at bruge Mxchange.dk vil få flere til at oprette sig som bruger.

Se videon og find ud af, hvordan jeg vil prøve at forbedre konverteringen på trin 2! 

 

Tjek de her relaterede artikler:

 1. Laver du disse 3 sprogfejl, der får dig til at virke useriøs og inkompetent?
 2. Sådan laver du sindssygt effektiv linkbuilding med online PR-meddelelser!
 3. Webtekst Der Konverterer 1: Call to Action – sådan får du flere til at klikke
 4. Sådan splittester du nemt din webtekst – sæt en test op på 3 minutter
 5. Sådan splittester du nemt din webtekst 2 – resultat af første test og en gennemgang af testvaliditet

Kommentarer

 1. Tim Siger::

  Det kunne være interessant med en gennemgang af hvordan man laver en test på siden som er cookie afhængig, fx en indkøbskurv.

  Ellers er det en rigtig fed gennemgang du har lavet! Let forståelig og med god lyd
  Tim seneste artikel..Optimer din prestashops ydeevne – gælder version 1.4.xMy Profile

  • Michael Aagaard Siger::

   Hej Tim – mange tak for kommentaren! Jeg er glad for, at du kunne lide gennemgangen!

   - Michael

 2. Tim Siger::

  Bestemt. Jeg ser gerne flere af den slags tips og tricks :)

  • Michael Aagaard Siger::

   Hej Tim – mange tak for din kommentar!

   Jeg er glad for, at du kunne bruge mine tips – der er mange flere på vej ;-)

   - Michael

Kom med din kommentar!

*

Din email bliver ikke vist her på siden.

Få et do follow-link til din seneste artikel!