Online Tekstforfatter som gæstetaler til Optimization Summit 2012 i Denver Colorado

Mine store forbilleder Marketing Experiments og Marketing Sherpa holder igen i år Optimization Summit. Det finder sted i Denver Colorado, og jeg er blevet inviteret med som gæstetaler. Nærmere bestemt skal jeg være med på deres ekspertpanel og lave live optimering foran konferences ca. 300 deltagere.

”Apply the Science of Optimization to Your Marketing – The Optimization Summit is laser-focused on helping marketers discover what really works in optimization and how to apply the science of optimization to their specific needs.”

Sådan lyder den officielle beskrivelse af konferencen, og det kan kun blive enhver konverterings-nørds våde drøm, når man tager i betragtning, at Marketing Experiments har over 10 års erfaring med optimering og et bagkatalog på bl.a. 10.000 landing page-tests.

Sidste år var jeg med til Optimization Summit i Atlanta, Georgia – hvilket uden tvivl var en af de mest inspirerende og fantastiske oplevelser i mit liv!

Her kan du tjekke min dagbog fra Optimization Summit 2011 >>

Jeg fik networket en del i Atlanta, og siden konferencen har haft regelmæssig kontakt til Marketing Experiements. I år har de så inviteret mig til at være med på deres ekspertpanel tirsdag d. 12 juni. Jeg har ikke fået alle detaljerne endnu, men titlen er “30 Ideas in 30 Minutes”, og formatet bliver “live optimering” af en række cases, som vi får præsenteret på stedet.

Jeg skal deltage i ekspertpanelet sammen med Adam Lapp, som er Senior Optimization Manager for Marketing Experiments.

Se mit videointerview med Adam Lapp fra Optimization Summit 2011 >>

Du kan læse mere om konferencen her: Optimization Summit 2012 >>


Tjek de her relaterede artikler:

 1. Følg Online Tekstforfatter på Optimization Summit 2011 i Atlanta
 2. Live webinarer, Atlanta Optimization Summit, og gæsteoptræden med Online Tekstforfatter
 3. Dagbog og billeder fra Optimization Summit 2011 i Atlanta
 4. Tjek mit podcast på Pottercut.dk – 15.000 kr. gratis landing page-goodies
 5. Online Tekstforfatter med i to indlæg på Marketing Experiments-bloggen

Kommentarer

 1. Godt gået. Tillykke med det. Glæder mig til at se din tale her.

  Det er også et godt interview med Adam Lapp, du laver. Det er hermed anbefalet
  Torben Slot Petersen seneste artikel..Usability er SEOMy Profile

  • Michael Aagaard Siger::

   Mange tak Torben! Jeg er glad for, at du kunne lide interviewet!

   Jeps, jeg håber også, at jeg kan få lov til at optage oplægget ;-)

   - Michaael

 2. Fedt – tillykke med det!

  Respekt.

  /Kåre

Jeg er ikke længere aktiv på Online-Tekstforfatter.dk. Gå til ContentVerve.com i stedet for!
Gå til ContentVerve.com